Margareta Nordwall Ghetu

Btr rektor

info@mimersgymnasium.se
Tel: 08-12 20 40 42
Mobil: 070-791 56 44

Margareta ansvarar främst för administration, marknadsföring och ekonomi. Det är hon som uppdaterar hemsidan, ser till att det finns mallar, tar fram policydokument och stödjer rektor i skolledningsfrågor.

Erfarenheter: Margareta arbetade länge som samordnare av internationell verksamhet på en statlig myndighet som utvärderar medicinska metoder, SBU. Därifrån har hon fått erfarenheter inom forskning, att leda och organisera internationella projekt och konferenser samt ordna utbildningar för utländska besökare. Margareta har även en utbildning i projektledning från George Washington University.

Förutom vidareutbildning inom autismspektrum avslutade Margareta den statlig befattningsutbildningen Rektorsprogrammet i december 2013.

Intressen: Tid tillsammans med familjen är viktigast och tillsammans med man och barn blir det gärna pysseldagar eller besök på vikingamarknader. Gotland tillhör en årlig tradition, liksom ett par veckor i svenska fjällen och så en liten röd stuga i Åbos vackra skärgård.

Tankar kring autismspektrum: “Människor som har annorlunda uppsättning av styrkor och svagheter jämfört med ”normen”. Min uppfattning av världen vidgas när våra elever visar på ett annat sätt att tänka och uppleva livet.”