Maria Jansson

Resurspedagog

maria.jansson@mimersgymnasium.se

Maria började som resurspedagog på Mimers gymnasium hösten 2017. Hon arbetar främst med eleverna som går naturvetenskapsprogrammet och introduktionsprogrammet.

Erfarenheter: Som grund har Maria en vårdbiträdes- och barnskötarutbildning som hon senare byggt på med utbildningar inom friskvård och yoga. Detta kommer väl till pass då hon även stöttar upp under idrottslektionerna.

Sattar Akbari

Resurspedagog, stödmentor SA21

sattar.akbari@mimersgymnasium.se

Sattar började som resurspedagog på Mimers gymnasium hösten 2017. Han arbetar främst med eleverna som går samhällsvetenskapsprogrammet. Han är stödmentor i SA21-klasserna  samt deltar och stöttar alla elever under idrottslektionerna.

Erfarenheter: Sattar har tidigare arbetat på högstadiet i en resursskola. Han har studerat religion, historia och geografi på universitetet och brottades i yngre dagar på elitnivå.

Intressen: På sin fritid brukar han göra vitt skilda saker som till exempel att brottas, spela fotboll och läsa romaner med en gnutta historisk sanning i sig.

Julia Thorildsson

Skoladministratör

julia.thorildsson@mimersgymnasium.se

Julia började som Skoladministratör på Mimers hösten 2017. Hon ansvarar för skolans olika register, elevhandlingar samt deltar under elevbesöken. Det är även hon som svarar när man mailar skolans info-mailadress.

Erfarenheter: Julia arbetade tidigare som utredare på Försäkringskassan och har en kandidatexamen i psykologi och kriminologi. Hon har tidigare även arbetat som gymnastikledare för barn och ungdomar.

Intressen: På fritiden umgås Julia helst med sin familj och att fixar med huset här i Täby.

Kathlen Eriksson

Resurspedagog, Stödmentor SA20

kathlen.eriksson@mimersgymnasium.se

Kathlen arbetar som resurspedagog på Mimers gymnasium sedan augusti 2015. Hon är även stödmentor i klasserna SA20A och B.

Alexander Ghetu

IT-ansvarig