Öppet hus torsdagen 19 januari kl 18-20

Kom och träffa elever, lärare och skolledning på Mimers gymnasium under vårt öppna hus. Intresserade elever, studie- och yrkesvägledare och andra intresserade är välkomna torsdagen den 19 januari 2023 mellan 18 och 20. Det kommer att vara möjligt att göra en rundvandring och titta in i klassrum där elever och lärare kan svara på frågor. Rektor kommer att vara på plats i matsalen för att svara på frågor.

För att ni ska få ett bra besök där vi även kan skicka information inför Öppet hus vill vi gärna att ni föranmäler ert besök. Vi kommer även uppdatera med vilka tider då flest väljer att komma så att man kan planera sitt besök.

  • Anmäl ditt besök nedan (vi skickar bekräftelser veckovis när vi mottagit anmälan).
  • Vi försöker sprida ut besökarna så att alla får utrymme att ställa frågor utan att det blir för trångt och långa väntetider.
  • Värdar kommer att hjälpa till att visa runt i lokalerna
  • Om förändringar sker eller viktig information behöver skickas ut inför besöket görs detta via mail senast dagen innan.

Anmäl dig till vårt öppna hus här!

OBS: Det är många anmälda och vi rekommenderar att man kommer kl 19:30 (även kl 18:30 är det något färre besökare) för att slippa eventuell trängsel och väntetider.