Öppet hus torsdagen 20 januari kl 18-20

Kom och träffa elever, lärare och skolledning på Mimers gymnasium under vårt öppna hus torsdagen den 20 januari 2022 mellan 18 och 20. Det kommer att vara möjligt att göra en rundvandring och titta in i klassrum där elever och lärare kan svara på frågor. Rektor kommer att vara på plats i matsalen för att svara på frågor.

Vi har vidtagit försiktighetsåtgärder för att kunna träffas så säkert som möjligt.

• Anmäl ditt besök nedan (vi skickar bekräftelse när vi mottagit anmälan).
  • Begränsa antalet medföljande personer då vi kommer ha begränsningar på antalet personer som är i lokalerna samtidigt
  • Värdar kommer att hjälpa till för att undvika trängsel i lokalerna
  • Om förändringar sker, tex att det blir digitalt öppet hus, kommer vi meddela via mail senast dagen innan.

Uppdatering onsdag 19/1: Hittills är det ca 10 besökare anmälda per tidsintervall vilket ger oss gott om utrymme. Det går fortfarande bra att anmäla sig, gärna kl 18:30 och 19:30 då det är färre inbokade .

Anmäl dig till vårt öppna hus här!