gront_vattenArbeta på Mimers gymnasium

Mimers gymnasium erbjuder en lugn och trivsam arbetsmiljö i ljusa luftiga lokaler. En liten organisation med korta beslutsvägar ger en smidighet i verksamheten. Andan i skolan präglas av ett tydligt ledarskap med stor öppenhet och lyhördhet samt möjlighet att påverka det egna ansvarsområdet. Skolan satsar på medarbetarnas trivsel och kompetensutveckling. De som arbetar hos oss ska känna sig uppskattade och väl behandlade.

Våra elever behöver förhålla sig till så få personer som möjligt under sin skoldag, och därför är medarbetarnas personliga egenskaper mycket viktiga.

Har du ett särskilt intresse för våra elever

På Mimers gymnasium är det personaltätt, vilket är nödvändigt för att kunna ge våra elever rätt till en god utbildning utifrån deras olika förutsättningar. På skolan bygger vi goda relationer och har nära samarbeten med kollegor, elever, föräldrar, elevhälsan och viktiga aktörer som bidrar till att utveckla vår verksamhet. Vi erbjuder en personlig arbetsplats som är både lärorik, stimulerande och utvecklande. Många av våra elever får svårigheter med traditionell undervisning. Därför söker vi innovativa och kreativa pedagoger med intresse för att utveckla nya strategier i undervisningen. Någon som är lyhörd för elevernas behov. Gärna med kunskaper om och erfarenheter av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Om du är intresserad är du välkommen att höra av dig.

Skoladministratör

Skolan har vuxit och tar flera steg mot en allt mer digitaliserad lärmiljö. Nu behöver vi förstärkning i form av en duktig skoladministratör som får en central roll i nära samarbete med ledning, medarbetare och elever. Bland arbetsuppgifterna ingår ansvar för elevregister, statistik, mallar, viss ekonomisk administration, skolans webbplatser m m. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad, snabblärd och kan ta egna initiativ. Vår verksamhet ställer höga krav på medarbetarnas flexibilitet, handlingskraft och sociala kompetens. Vi vill också att du har hög servicekänsla och god prioriteringsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi förutsätter att du har god datorvana och hanterar Officeprogrammen. Hos oss kan du räkna med att få kompetensutveckling inom autismspektrum och nödvändig utbildning i arbetsuppgifterna. Låter det intressant är du varmt välkommen att kontakta skolans btr rektor Margareta Nordwall Ghetu; telefon 070-7915644 eller e-post: info@mimersgymnasium.se.

Elevassistenter

Vi söker dig som är strukturerad och organiserad med mycket god kommunikativ förmåga. Du behöver vara lyhörd och flexibel i samarbetet med våra elever. Du måste prata och skriva svenska flytande och ha god datorvana. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper i engelska och har en egen avslutad gymnasieutbildning. Erfarenhet av att arbeta på gymnasiet samt med ungdomar med diagnoser inom autismspektrum är meriterande. Du ska både kunna arbeta självständigt och samarbeta med elever, föräldrar och personal. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Hos oss kan du räkna med att få kompetensutveckling inom autismspektrum och handledning i arbetsuppgifterna. Låter det intressant är du varmt välkommen att kontakta skolans btr rektor Margareta Nordwall Ghetu; telefon 070-7915644 eller e-post: info@mimersgymnasium.se.

Lärare i idrott och hälsa

Vi behöver förstärkning inom ämnet idrott och hälsa, men även i matematik och svenska. Vi har inte någon annons ute för tillfället, men välkomnar dig som är intresserad att kontakta skolans rektor Adrienne Varkonyi om du vill veta mer om oss och möjligheterna att bli en del av Mimersgänget; telefon 0736-555085 eller e-post: adrienne.varkonyi@mimersgymnasium.se.